Last news in Fakti

7 Декември, 2016 15:21 1 301 0

Започна делото за опожарените Тютюневи складове

  • тютюневи складове-
  • обвинение-
  • съд
Започна делото за опожарените Тютюневи складове - 1
Снимка: БТА

Започна делото срещу бездомникът Любомир Данчев, който е обвинен за опожаряването на Тюютневите складове в Пловдив. Според прокурора по делото Данчев непредумишлено е причинил пожара от цигара.

Защитникът на обвиняемия – Лавашки, заяви, че по време на пожара Данчев е бил в заведение в близост до Тютюневите складове, което се потвърждава от камерите в района. „С това ново обвинение на практика, според мен, прокуратурата си работи по други версии. Любчо без да иска е хвърлил цигарата и е станал този огромен пожар. Няма поръчители, няма интереси”, каза Лавашки.

Постройките, известни като Тютюневите складове, се намират на улиците „Екзарх Йосиф“, „Иван Вазов“, „Капитан Андреев“ и „Г.М. Димитров“ в гр. Пловдив. Четири от тях са имали историческа, научна и художествена стойност, като индивидуални паметници на културата, а една от тях е имала статута и била включена с останалите в групов паметник на културата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА