1 058 0

25% отстъпка за участие в Българска строителна седмица

Събитието ще се проведе от 15 до 18 март

Милена Богданова

Заявилите до 31 декември участие изложители в Българска строителна седмица ще получат отстъпка 25% от цената за незастроена площ за събитието през 2017 г., което ще се проведе от 15 до 18 март. Това ще бъде 17-ото издание на международния специализиран форум, който Интер Експо Център - София организира всяка година.

Събитието е водещо за отрасъла и е уникално със своя формат. То събира на едно място водещи български и международни производители, дистрибутори, търговци, клиенти, проектанти, инвеститори и експерти, давайки възможност да се дискутират актуалните въпроси от строителния бранш.

Към момента вече над 60% от площите за изложението са заети. При заявяване на участие до 31 декември 2016 г. фирмите ще могат да се възползват от 25% отстъпка, при която цената на 1 кв.м незастроена площ от 78 EUR се намалява на 60 EUR.

Нови тематики през 2017 г.

По време на 17-ото издание на събитието ще бъдат представени строителна техника, инструменти, строителни материали, санитарно оборудване, изолации, дограми.

Интер Експо Център винаги е считал за основна задача чрез водещото си строително изложение да представи както всички тенденции, така и научните и технически разработки, които чертаят бъдещето на бранша. Затова през 2017 г. ще бъдат включени три нови тематики – „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“.

През 2017 г. акцентът ще падне върху b2b срещите между изложители и клиенти, по време на които могат да се създадат дълговременни професионални партньорства и контакти. Партньори на изложението са Камарата на архитектите в България, Градът Медиа Груп, Българската асоциация за изолации в строителството, Сдружението Български врати и прозорци, Българският съвет за устойчиво развитие, Университет по архитектура, строителство и геодезия, planetfair - Германия, Ivo Duerr International - Австрия, WellDone – Гърция и Meridiyen – Турция.

На 16-ото издание бяха представени продукти на 165 компании

През 2016 г. повече от 165 фирми показаха своите продукти. Изложението бе посетено от над 8500 души. Щандовете си разположиха фирми от Германия, Русия, Полша, Румъния, Гърция, Испания, Люксембург, Украйна, Унгария, а с колективно участие се включиха компании от Турция. 70% от компаниите тогава потвърдиха, че ще присъстват и през 2017 г.

Българска строителна седмица ще се проведе паралелно с международното изложение Security Expo 2017.Напиши коментар:


Публикувай