11 Декември, 2016 13:44 10 960 1

Липса на купувачи и отнемане на имоти за 1 млн. лв.

  • imot.bg-
  • класация-
  • безопасност
Липса на купувачи и отнемане на имоти за 1 млн. лв. - 1
Снимка: М. Богданова ©

Поредицата класации, които излизат по традиция в края на всяка година продължиха и през тази седмица. Стана ясно кои са най-безопасните градове в света. Най-богатата рускиня започна реализирането на мащабен проект в Кипър, който последен излезе от имотната криза.

У нас се оказа, че в някои по-малки градове има доста силно предлагане на жилища, но няма кой да ги купи. В същото време беше задвижена процедура по отнемането на имущество на стойност 1 млн. лв. на Георги Георгиев, известен като Жоро Пурата.

Много оферти за продажба, малко клиенти за покупка

Дефицитът в търсенето на жилища във Видин се засилва. В същото време предлагането все повече се увеличава, коментират местни брокери. Причината за това е липсата на работа в региона. Много хора решават да напуснат града и околността, за да търсят препитание в други градове или в чужбина.

Още

Най-безопасните градове в света

Голяма част от населението на планетата живее в градовете. Тази тенденция ще се задълбочава все повече. По данни на Economist Intelligence Unit, изследващ степента на безопасност в градовете, около 82% от населението на Северна Америка обитава градска среда.

Още

Най-богатата рускиня ще строи в Кипър

Руската бизнесдама Елена Батурина (съпруга на бившия кмет на Москва Юрий Лужков) се насочи към Кипър. Тя е купила част от крайбрежието на Лимасол. Проектът, който ще реализира, е на стойност 40 млн. EUR.

Още

Отнемат имоти от бивш митничар

Половин апартамент в София, два магазина в центъра на столицата и апартамент в Банско са сред имотите, за които Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) е внесла иск за отнемане в Софийския градски съд на Георги Георгиев, известен като Жоро Пурата.

Още

Бизнесът да се ангажира с ПУП-овете

Не е тайна, че купувайки си жилище местоположението е точно толкова важно, колкото и цената. Когато кварталът е слабо осветлен, тротоарите разбити, определено купувачите биха се замислили преди да извадят парите и да купят имот.

Още


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 344

    7 4 Отговор
    Всички бягат от България,до тук ни докараха като слушат американците и като говорят против руснаците.
    Ще става и по зле,сега вече нещат и на избори да ходят,а и кой да ги избира няма да има.
    Като забогатеят циганите и мигрантите на тях ще продаваме.