13 Декември, 2016 18:08 2 643 0

АГКК с временен директор

  • агкк-
  • директор-
  • управление

След като началото на ноември изпълнителният директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър (АГКК) Светослав Наков беше временно отстранен от длъжност и неговите функции бяха временно поети от главния секретар на агенцията Лазаринка Стоичкова и директора на дирекция Геодезия и картография инж. Румен Янков. Поради здравословни проблеми инж. Янков ще бъде заместван от инж. Михаил Киров – началник на службата по геодезия, картография и кадастър – гр. Ловеч, за времето от 13.12.2016 г. до 11.02.2017 г.

Функциите на началник на службата по геодезия, картография и кадастър в Ловеч, през този период ще се изпълняват от инж. Десислава Калчева – главен експерт в същата служба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА