16 Декември, 2016 12:21 2 682 2

Отстъпка от 16 млн. USD за едно жилище

  • лукс-
  • отстъпка-
  • ню йорк

Благодарение на активното строителство и пускането в експлоатация на няколко луксозни сгради на пазара в Ню Йорк се появиха множество предложения. Като цяло в мегаполиса през текущата година са построени 3500 жилищни единици, като половината са в луксозния сегмент.

Битката за купувачи е много голяма. Затова и инвеститорите предлагат големи отстъпки, които при вече готовите проекти са по-големи. Така например, купувачите на апартамент в новия небостъргач 432 Park Avenue, които планират да финализират сделка до края на 2016 г. ще получат отстъпка от 10%.

Най-голямата сделка до момента в луксозната сграда е за мезонет с разгъната застроена площ от 750 кв.м, разположен на 88-тия етаж купена за 60.9 млн. USD. Първоначалната цена на шикозния имот е била 76.5 млн. USD. Новият собственик обаче получава отстъпка от 20%. Още две сделки са били реализирани през тази година във въпросната сграда с отстъпки, съответно 11% и 14%.

На няколко пресечки от 432 Park Avenue се намира друг небостъргач, в който се предлагат луксозни апартаменти – ONE 57. Там последната сделка е реализирана с 24% отстъпка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YAMAHA

    1 0 Отговор
    То си е далавера хайде да купуваме чета!
  • 2 Мамирон

    0 0 Отговор
    Пари нямаш .пари