28 Декември, 2016 01:43 1 402 0

Евакуираха Trump Tower в Ню Йорк

  • trump tower-
  • евакуация-
  • тръпм
Евакуираха Trump Tower в Ню Йорк - 1

Живущите в една от емблематичните за Ню Йорк сгради, в която е разположена и щаб квартирата на империята Тръмп, са евакуирани. „За момента няма информация кое е причинило евакуацията. Бъдещият президент не е в сградата”, уточни телевизионният канал BNO News. По данни на CBS обаче в сградата е намерен подозрителен пакет.

До встъпването в длъжност на Доналд Тръмп на 20 януари 2017 г. Trump Tower остава постоянна резиденция на републиканеца. В сградата има 24 часа охрана на служители на Сикрет Сървиз.

Апартаментът на Доналд Тръмп се намира на 66-тия етаж, откъдето се разкрива невероятна гледка към Central Park и Манхатън. Интериорът на имота е решен в стил Людвиг XIV. Декориран е с мрамор и облицован със злато. Вдъхновението за толкова смело дизайнерско решение идва от Версайския дворец – кристални полилеи, мраморна чешма, ръчно изрисувани тавани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА