9 Януари, 2017 06:21 11 543 7

Продават единствената къща на остров в Коралово море

  • къща-
  • остров-
  • продажба

Едва ли има някой, който да не е мечтал за къща на собствен остров. Сега тази мечта може да се превърне в реалност. На пазара на недвижими имоти се появи за продажба къща на остров Пелорус, който е част от австралийския щат Куинсланд. Това е единствения имот на въпросното „парче земя”. Островът е разположен в Коралово море на разстояние 45 морски мили северно от град Таунсвил. Площта на Пелорус е едва 4 кв.км.

Единствената къща на острова се състои от две спални и една баня. Енергията идва посредством слънчеви панели, а водоснабдяването става чрез дъждовна вода. В цената влиза мебелировката и катер. Макар исканата сума да не се споменава, брокерът, на който е възложено да намери купувач, коментира че сегашната сума е много атрактивна. Доказателство за това е големият интерес към обявата на имот, която е посетена над 50 000 пъти.

Сегашните собственици на острова –Тони и Вики Брикс, са купили къщата преди 20 години, когато са започнали свои бизнес за круизи. Те са ползвали острова като спирка по време на круизните обиколки. След 2014 г., когато продават този бизнес, те ползват имота като къща за почивка.

Продават единствената къща на остров в Коралово море

Продават единствената къща на остров в Коралово море

Продават единствената къща на остров в Коралово море


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    48 1 Отговор
    Бартер за гарсониера в Дружба?!?!
  • 2 Люлинския

    18 4 Отговор
    А бе остров.. отдалечен..слънце море.... но Австралия....
    можеш ли да се изкъпеш спокойно без страх от някоя акула или някоя отровна гад....отдалечен остров. няма спасители, няма наблюдение за акули, няма бърза помощ и медици...не знам колко е удачно. Това го мисля като родител.

    Но от друга страна човек може да преоткрие себе си и да разчита единствено на своите умения и инстинтки. Тъй като не съм живял сред толкова враждебна среда и нямам инстинкти към нея , ще трябва да поуча малко, за да си вдигна знанията , малко практика за да подобра уменията и може да заменя гарсониера в Люлин за тази къща. :D
  • 3 Тарикатче

    17 2 Отговор
    Бартер за имот на морето - панорамен апартамент в Аксаково от най-модерните панели. Тройно саниран но има нужда от ремонт. Имате морска гледка на 30 минути бясно каране с Голф 2 който пък мога да го предложа за бартер за хеликоптера от снимката.
  • 4 ХХХ

    10 0 Отговор
    До автора на статията: Може ли да дадете линк към обявата? Или поне насоки в коя медия е официалната статия за да прочета и открия необходимата ми информация. Благодаря!

    Коментиран от #5

  • 5 YYY

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХХХ":

    http://www.news.com.au/finance/real-estate/selling/the-only-home-on-pelorus-island-in-the-coral-sea-is-for-sale/news-story/03e935b289dbd14a7a17a82fbb46a434
  • 6 ХХХ

    2 0 Отговор
    Много благодаря, YYY ! ;)
  • 7 пип

    1 0 Отговор
    Сега както ме е хванал грипа откъде ще намеря аптека там.Като свърша алкохола откъде да си купя.Не ми требе.