12 Януари, 2017 10:37 2 543 1

Испания: ремонтът повишава цената на имота с 65%

  • испания-
  • лукс-
  • апартамент

Между 1000 и 1500 EUR/кв.м е цената на ремонт при луксозните имоти в Испания. Този тип недвижимости се търгуват от 1.2 млн. EUR нагоре, но след ремонт преговорите за продажба могат да започнат от 2 млн. EUR, коментират анализатори на компанията Barnes.

Подобен ръст в цената се обусловен от два фактора. На първо място от високото търсене на луксозни имоти и второ от рисковете, които съпътстват реновирането на подобен тип обекти.

Като цяло близо 60% от имотите, предлагани на испанския имотен пазар, се нуждаят в различна степен от ремонт, като се има предвид, че за построени преди повече от 30 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост):

    0 0 Отговор
    А на снимката-имот в София :)