1 273 3

Падна част от покрива на Националната библиотека. Има пострадал

Падна част от покрива на Националната библиотека. Има пострадал
Милена Богданова

В читалнята, в която се четат вестници на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий", е паднал част от покрива. При инцидента има пострадал мъж, който е настанен в болница, съобщава БНТ. Той е с прорезни рани.

Тежкото състояние на сградата, в която се намира Националната библиотека, не е от днес. Тя се нуждае от основен ремонт. „Около 200 000 лв. са необходими за ремонт на покривната конструкция по изчисления, които бяха направени в началото на лятото. За читалните и хранилищата не сме правили оценки, но при всички случаи става въпрос за няколко милиона лева”, каза още през октомври доц. Красимира Александрова - директор на библиотеката в интервю за Факти.бг.


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Юпс
  Отговор
  1 21:02  03.02.17
  Е навсякъде го пише! А това за съжаление не е ама никаква новина! Журналисти, непромивайте мозъците на простолюдието! Мола Ви!
 • Роман дизел
  Отговор
  2 23:49  03.02.17
  Чудо ли е станало не знам.
 • неутрален
  Отговор
  3 01:58  05.02.17
  Нека се показват нещата, защото предишното лъжливо правителство отчиташе големи постижения и колко всичко е добре. Така от хвалбите на Фандъкова преди няколко дни показаха безобразният ремонт по Витошка, който го преправяха на три пъти. Тези мошеници. Тиквата строеше за по 3, 5 милиона лева стадиони в обезлюдените села, в Пловдив за милиони правят зоопарк, а за библиотеката нямаше пари, е да та то на Винету не му трябваше библиотека. КОМИСИОННИТЕ ИДВАХА ОТ ДРУГО. ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!!!!

Напиши коментар:


Публикувай