2 136 3

Тръмп не може да се откаже от имотния бизнес

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Нови документи доказват, че президентът на САЩ все още има пряка връзки с имотната си империя, въпреки заявленията му, че е прекратил този бизнес след влизането в Овалния кабинет и го е предал на най-големия си син, който е и дългогодишен директор на Trump Organization, съобщава британското издание Daily Mail. В документите на компанията в графата „Собственост” все още е записан идентификационният номер на Доналд Тръмп.

В документите също така е посочено, че Доналд Тръмп може да оттегли доверието си от новите синдици на имотната му империя (Доналд Тръмп-младши и Алън Уейсълбърг) по всяко време. Тук влизат открития миналото лято хотел в сграда, която преди това е била поща, известните сгради Trump Tower в Ню Йорк и Mar-a-Lago във Флорида, както и правата върху бранда.

Също така през този уикенд президентът посети две събития, които бяха проведени в негови имоти. Едното - бал на Международния Червен кръст във Флорида и на Super Bowl, което се проведе в Trump International Golf Club.



Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пепи
  Отговор
  1 13:23  07.02.17
  И с право. Той е бизнесмен и може да направи пари от това. Както например аз купувам акции нафирми през Фронт Пойнт Партнърс

  Коментиран от #2

 • тръмпован
  Отговор
  2 21:50  07.02.17

  До коментар #1 от "Пепи":

  Може например четвърти път да се докар до фалит, тоя път барабар с цялото государтво :)

  Коментиран от #3

 • Любака
  Отговор
  3 13:05  05.03.17

  До коментар #2 от "тръмпован":

  От твоите уста в божиите уши!

Напиши коментар:


Публикувай