8 Февруари, 2017 21:27 3 374 0

Продават историческа резиденция

  • резиденция-
  • франко-
  • крал-
  • испания

Резиденция La Farga, разположена в близост до курорта Калдес де Бой и Националния парк Аигуестортес, се продава. По време на пътуванията си в Пиренеите в нея е отсядал диктаторът Франциско Франко, а по-късно и испанския крал. В момента имотът е собственост на фонда Fundación Endesa, която е дъщерна на хидроелектрическата компания Enher. От там информират, че сградата вече е показана на няколко потенциални инвеститора.

La Farga е построена през 50-те години на миналия век и е била предназначена за отдих на служителите на компанията Enher. Оригиналните предмети в помещенията не са запазени до наши дни, за разлика от алпийския интериорен дизайн.

Компанията собственик на имота възнамерява да го продаде на публичен търг. Резиденцията не е ползвала през последните години, но е запазена, така че купувачът има възможност да печели от нея като я отдава под наем, като я превърне в хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА