Last news in Fakti

10 Февруари, 2017 10:37 3 568 3

Поредното чудо на Дубай

  • дубай-
  • лукс-
  • небостъргач

Луксозната 46-етажна сграда, която ще изникне в Дубай, е на стойност 272 млн. USD. Първата копка е предвидена за март т.г. и да е готова в края на 2019 г. Цените на имотите обаче вече са определени. Апартамент стри спални може да се купи срещу 1.47 млн. USD, а с четири – 2.26 млн. USD. Най-скъпи са имотите с 5 спални – 3.31 млн. USD. В сградата има и мезонет, чиято разгъната застроена площ е 800 кв.м., но все още не е обявена цената му. Към момента, най-скъпите мезонети в Дубай се намират в Al Habtoor City и Palm Jumeirah, съответно 57 млн. USD и 49.28 млн. USD.

„Проектът за нов жилищен небостъргач е стратегически правилно решение. Той ще укрепи позициите на Дубай като столица на разкоша в световен мащаб”, казват инвеститорите на сградата. В началото на 2017г. Дубай влезе в ТОП 50 на най-желаните градове за покупка на луксозни имоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смятай

    6 0 Отговор
    ...по повод на статията за имотите над 1Е млн. в София , смях голям , имаше няколко апартамента на тази сума , а в тази неземна якост искат по-малко за лобно място с три спални :0

    Коментиран от #3

  • 2 пешо 1

    4 0 Отговор
    Добре де. Защо? Да, красиво е, но има толкова много забрани с които белият човек не свикнал.
  • 3 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Смятай":

    Щото всеки в България вярва че трябва да направи удар отведнъж, с малко усилия да изкърти кинтите.
    В Италия аналогичен апартамент е по-евтин от колкото у нас, все пак говорим за най-бедната членка на Е.С.