Last news in Fakti

6 Март, 2017 13:37 5 456 1

В Испания продават имоти с до 40% отстъпка

  • испания-
  • имоти-
  • разпродажба
В Испания продават имоти с до 40% отстъпка - 1
Снимка: Shutterstock

Близо 1400 имота с отстъпка до 40% могат да купят желаещите да придобият апартамент или къща в Испания. Разпродажбата се организира от банката BMN и сайтът Casaktua. Недвижимостите се намират в Мурсия, Андалусия, на Балеарските и Канарските острови, Валенсия и столицата Мадрид.

Средната цена на имотите е 100 000 EUR. С около 20 000 EUR по-евтино от пазарните цени могат да се купят апартаменти, шалета, мезонети и студия. Най-силно е предлагането в Андалусия – 400 имота. В Мурсия и Валенсия техният брой е съответно 380 и 345, а на Балеарските острови обект на продажба са 230 недвижимости. Относно цените най-достъпни са те в Арагона и Кастилия-Ла Манча, където стойностите са съответно 63 400 EUR и 70 800 EUR.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 купувач

    3 1 Отговор
    Пишете малко повече - колко данъци се плащат, каква е инфра-структурата, какви са цените на ток, вода ит.н.