Last news in Fakti

31 Март, 2017 16:08 11 302 3

Поскъпването на имотите в Гърция се отлага

  • гърция-
  • жилища-
  • цени
Поскъпването на имотите в Гърция се отлага - 1
Снимка: Shutterstock

Едва през 2019 г. недвижимите имоти в Гърция ще започнат да поскъпват. Дори и тогава обаче ръстът няма да е повече от 0.8%. Ако не възникнат сериозни политически и икономически промени, цените и през 2017 г. ще продължат да се понижават, а през 2018-а ще се стабилизират.

Според анализатори, местната икономика ще започне да се възстановява през 2019 г. и именно това ще подпомогне и пазара на недвижими имоти. Така от момента на началото на световната криза ще са минали 11 години, през които секторът в южната ни съседка ще е бил нестабилен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тушибиян

    5 2 Отговор
    Поскъпване няма да има хахаха
  • 2 Да да ама не

    5 0 Отговор
    Иска да каже, че истинското обезценяване ще започне през 2019 г., отнася се и България. Тъй, като през 2020 се очаква нова рецесия заради спирането еврофондовете.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да да ама не":

    Има значи шанс да се оправи България след 2020: след като пресъхне кладенеца на кражбите и политическата сган напусне обезводнена територията. :)