Last news in Fakti

4 Май, 2017 11:11 3 272 3

Първи 5-звезден курорт в Албания

  • албания-
  • инвестиции-
  • курорт

Трудно през последните години бихме срещнали изречение, което да съдържа думите „недвижими имоти”, „инвестиции” и „Албания”. Факт е, обаче, че предприемачите в сектора все по-често вече поглеждат към тази част на Европа. Доказателство е, че в скоро време в Албания ще се появи първият 5-звезден курорт. По предварителни разчети инвестицията на испанската компания Melia Group ще е на стойност 90 млн. EUR.

Компанията е купила земеделска земя в района на град Драч на Адриатическо море. Туристите ще намерят в комплекса широк спектър от услуги, а самият обект ще е първи по рода си на територията на Албания. За строителството му се планира да бъдат наети близо 600 работници, а веднага след пускането му в експлоатация ще бъдат разкрити 1500 постоянни работни места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 слънчев бряг

    4 3 Отговор
    Те испанците знаем в какво си превърнаха тяхното крайбрежие сега да не стане същото с Албания ?
  • 2 Гост

    1 2 Отговор
    По голям виц не бях чел.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.