Last news in Fakti

12 Май, 2017 15:51 4 707 4

Продават един от Бахамските острови (ВИДЕО)

  • остров-
  • продажба-
  • бахами

Остров Foot’s Cay е с площ 80 900 кв.м. Цената на имота е 16 млн. USD. Той включва огромно пространство зелени площи и три резиденции – огромна главна къща и две по-малки за гости. Основното предимство на острова е отличната локация – разположен е далеч от континента, което дава възможност на собственика му да се усамоти, но е достатъчно близо до други градове и международното летище „Леонард Томпсън”.

Предимството на острова е, че имотите на него са напълно готови за обитаване, а има и такива, които са в етап на строеж. Главната вила се намира на най-високата точка на Foot’s Cay, като включва четири просторни спални, голяма дневна и трапезария с маса за 20 души. От там се разкрива гледка към плажа и морето.

Едната къщи за гости разполага с три спални със закрита тераса, а другата постройка се намира на западно от главната и разкрива гледка отново към плажа и морето. И трите имота са свързани помежду си с пясъчни пътеки.

На острова има тенис корт, фитнес зала, бар и кухня за гурме, както и два кея за яхти с дължина до 12.5 метра. През последните години са подменени комуникациите: подземните кабели за електричество, телефон, високоскоростен интернет, системата за пречистване на вода и автоматичен резервен генератор.

Продавачите са семейство, което е било собственик на Foot’s Cay през последните 20 години. Причината да се разделят с него сега е, че не са успели да го използват толкова често, колкото са планирали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OPEL

    11 3 Отговор
    Вземам го
  • 2 прост ама много

    4 10 Отговор
    СКОРО ЩЕ Е ПОД ВОДА ДА ДА ДА
  • 3 Луд с кирка

    6 0 Отговор
    Големи аралъци има под вратите. Ша подухва през зимата.
  • 4 Насо

    3 0 Отговор
    И аз го взимам станахме двама мераклиите.