18 Май, 2017 21:07 1 506 3

Санирането остава приоритет на МРРБ

  • саниране-
  • мррб-
  • програма
Санирането остава приоритет на МРРБ - 1
Снимка: БТА

Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради трябва да продължи, като бъде оптимизирана. Това е един от приоритетите на МРРБ, който министър Николай Нанков представи днес пред Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление към Народното събрание. Ще бъдат въведени процедури и системи за мониторинг и осигуряване на по-висока прозрачност на изпълнението й.

„С прехвърлянето на данните от картата на възстановената собственост на земеделските земи в кадастралната карта се повиши покритието на територията на страната, но ще работим за подобряване на възможността за по-бързо и лесно отстраняване на несъответствията в кадастъра”, каза регионалният министър.

Като други свои приоритети Нанков определи завършването на изработването на устройствените планове на общините, превенцията на свлачищните процеси в страната и повишаване на контрола в строителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АА 1947

    9 0 Отговор
    Как няма да продължи, нали там е гювеча?!
  • 2 abv

    3 0 Отговор
    А защо ние които не сме в многофамилни сгради сме ощетени. Ние не сме ли хора. О забравих там ГЕРБ хваща повече гласове за следващите избори.
  • 3 azazel

    0 0 Отговор
    Не знам какви гласове хваща герб за следващите избори, но моят няма да е за тях, както и досега - колко малоумен трябва да си, та при санирането да сложиш чучур за оттичане на вода на детската стая, а не на открития балкон до нея?!... и като смениха вратата на входа, сложиха нова конструкция, която няма пощенски кутии...