Last news in Fakti

23 Май, 2017 15:47 1 766 1

На рекордна цена продадоха мезонет в САЩ

  • сан франциско-
  • сащ-
  • мезонет-
  • цена

Мезонет с четири спални на Пасифик Хайтс в Сан Франциско беше продаден за рекордната сума от 15.9 млн. USD, или 43 300 USD/кв.м. Двуетажният имот е с разгъната застроена площ от 367 кв.м.

Единични са случаите, в които подобни недвижимости са продадени на по-висока цена. Сред тях е Goldman, който през 2012 г. е изтъргуван срещу 17.5 млн. USD, или 46 150 USD/кв.м., припомня изданието Mansion Global.

В случая сградата на Пасифик Хайтс е бивша стоматологична школа, която е префасонирана на 76 луксозни апартамента. Те се продават от компанията инвеститор – Trumark Urban. Близо 80% от имотите в сградата вече са с нови собственици, като общата сума на сделките е 200 млн. USD.

Мезонетът, продаден за рекордно високата сума, разполага с тераса с площ 186 кв.м, като на север и на запад се разкрива гледка към Golden Bridge.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧНГ

    0 0 Отговор
    Golden Gate - Bridge!!!