20 Юни, 2017 10:11 2 060 0

Apple и IKEA с общо приложение за жилището

  • apple-
  • ikea-
  • приложение-
  • мебели
Apple и IKEA с общо приложение за жилището - 1

Двата гиганта в IT сектора и мебелната промишленост – Apple и IKEA, разработват първото по рода си приложение, което ще даде отговор на ползвателите доколко дадена мебел се вписва в домашния им интериор. Ползвателите на iPhone ще могат да видят на телефоните си как ще изглежда даден диван, кресло или маса в жилището им и да ги поръчат без да посещават магазин.

AR-програмата ще даде възможност да се вземе правилно решение за покупката на дадена мебел. Виртуалният „монтаж” рисува висококачествени изображения, а AR-технологията на Apple позволява те да бъдат разположени в жилището с „точност до милиметър”, като се взема под внимание големината на дадената мебел и осветлението.

IKEA планира да пусне приложението наесен с въвеждането на операционната система iOS 11.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА