Last news in Fakti

20 Юни, 2017 11:11 2 092 4

Под наем в родната къща на Тръмп

  • тръмп-
  • къща

Между 3000 и 4000 USD ще е месечният наем, на който ще се отдава родната къща на Доналд Тръмп. Тя се намира в Куинс, Ню Йорк, и е с пет спални. Тайнит инвеститор придоби имота няколко дни пред инагурацията на Доналд Тръмп в началото на тази година за сумата от 214 млн. USD. Преди това имотът е бил необитаем и съседи дори са се оплаквали от окаяното му състояние. Кой е новият наемодател остава тайна. Единственото, което се знае за него е, че е придобил имота с цел инвестиция.

Къщата е построена от бащата на Доналд – Френд Тръмп през 1940 г. семейството е живяло в нея докато Доналд тръмп не е навършил 4 години. После семейството е преминало в по-голямо жилище на съдена улица.

Къщата се състои от пет спални, четири бани, дневна, кабинет с дъбов под. Също така разполага с гараж за два автомобила и напълно завършен сутерен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уляхте се вече

    3 0 Отговор
    Ааааааааааааа
  • 2 инвеститор

    2 0 Отговор
    Ей на това се вика ИНВЕСТИЦИЯ.Ще си върне парите след 4458 години,дано да е жив тогава ИНВЕСТИТОРА
  • 3 хахаха

    0 1 Отговор
    В целия свят за добра възвръщаемост на инвестиции от недвижим имот, се считат между 15 и 20 години! Пресметнете при този наем кога митичният инвеститор ще си "избие" капиталовложението:) Май на журналистите от тоя сайт им е избило нещо друго в мозъка?!?

    Коментиран от #4

  • 4 грешка

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "хахаха":

    Правилната цена е 2.14 млн.