1 985 3

Airbnb се прицели в богаташите

Милена Богданова

Компанията за краткосрочно отдаване на жилища под наем по цял свят – Airbnb, се насочва към по-заможните клиенти като в скоро време ще пусне услуга за VIP туристи. Последните ще могат да наемат по-луксозни апартаменти. Първоначално имотите ще бъдат инспектирани от служители на онлайн платформата за наем на имоти.

Пилотно новата услуга ще бъде пусната в най-скоро време. Първоначално ще се избере ограничена група собственици, чийто жилища ще бъдат посетени от служители на Airbnb и след това ще бъде преценено дали отговарят на изискванията на новия продукт, а имено дали се доближават от услугите, предлагани от хотели.

Плановете са продуктът да бъде пуснат масово до края на годината. Според специалисти той ще се яви мощна конкуренция на големите вериги хотели като Hilton и Marriott.Още по темата

 • Airbnb откри нова пазарна ниша

  Airbnb откри нова пазарна ниша

  Само в рамките на една година платформата за резервиране на апартаменти Airbnb е отчела 289% ръст в резервациите на китайци, решили да прекарат ...
  10.11.2017
  2 302
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hmhmhm
  Отговор
  1 23:09  27.06.17
  Малко много ми е смешно ако аз съм богат и имам вила или къща или каквото и да било там ама никога няма да го дам под наем еле пък да отговарям на изискванията на некви служители от някаква си компания Airbnb. Тия слъжители от тая компания още не са го разбрали. Никой богаташ няма да си предостави имота на некои си сулио.

  Коментиран от #2

 • хммхмхм
  Отговор
  2 11:37  28.06.17

  До коментар #1 от "hmhmhm":

  А да ти е минавало през акъла,че някой ги прави тези къщи с цел инвестиция?
 • еее
  Отговор
  3 22:54  29.06.17
  Такива къщи в махалата има, кукла, започнете от нас ,специално от град Вятово много поздрави.

Напиши коментар:


Публикувай