30 Юни, 2017 15:41 13 489 1

АГКК с нов офис в София

  • валентин йовев-
  • агкк-
  • офис-
  • кадастър-
  • картография

Кадастралните услуги вече на общо три места в столицата

АГКК с нов офис в София - 1
Зам.-министър Валентин Йовев, снимка: АГКК

Агенцията по геодезия, картография и кадастър има нов изнесен офис в София. Гишето се намира на ул. "Кракра" № 3.

С отварянето на новото работно място, кадастрални услуги вече могат да се заявяват и получават на общо три места. Услуги са достъпни от Службата по геодезия, картография и кадастър на ул. "Мусала" №1 и в откритото преди няколко дни изнесено работно място в Направление "Архитектура и градоустройство" към Столична община на ул. "Сердика" № 5.

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев и изпълнителният директор на агенцията инж. Михаил Киров провериха условията в офиса след направения ремонт на помещението.

В София вече отвориха врати изнесени работни места в районните администрации "Нови Искър", "Надежда", "Люлин", "Подуяне". Вече е възможно не само да се избират най-удобния офис за подаване на заявления, а и да се посочи в кое изнесено работно място на агенцията да се получат издадените документи.

Работно време на офисите на Агенцията по геодезия, картография и кадастър са от понеделник до петък, от 9.00 ч. до 17.30 ч.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доволен

    1 0 Отговор
    Аз съм много доволен от това момче! Сайтът е www.geouslugi.com
    Работи добре, бързо и ми взе малко пари.
    Препоръчвам!