Last news in Fakti

6 Юли, 2017 14:43 3 990 0

Звезда продава евтино имот (СНИМКИ)

  • уинфри-
  • къща-
  • продажба

Телевизионната водеща Опра Уинфри реши да продаде къщата си в Илинойс. Тя я е купила през2001 г. срещу 298 000 USD, но никога не е живяла в нея. Уинфри е обявила за продажба имота през септември 2016 г. След това го е оттеглила от пазара и сега отново го е пуснала на цена от 393 000 USD.

Къщата, чиято разгъната застроена площ е 200 кв.м, е построена през 1941 г. телевизионната водеща е направила някои подобрени, сред които подмяна на покрива, нови врати на гаража, нова система за отопление и климатизация.

Бъдещият собственик ще разполага с 4 спални, 2 бани. Интериорът се отличава с две камини и подове покрити с естествен паркет. На първия етаж е разположена просторна дневна, трапезария и кухня. Четирите спални са на втория етаж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА