3 850 3

Ето къде ще се появи най-големият курорт в света (ВИДЕО+СНИМКИ)

Милена Богданова

Най-големият курорт в света ще се появи в Африка. Той ще е разположен на 1519 хектара и ще има собствено летище. На практика курортът ще бъде обособен като отделен град. На разположение на посетителите ще има голф игрище, аквапарк, яхтклуб, подводен нощен клуб и ресторант, пазар, конна база, медицински център и частно международно училище.

Туристите ще могат да избират къде да отседнат между 5 големи вериги хотели, сред които Ritz Carlton и Zanzibar. Последният ще разполага с 90 стаи и къщички със собствени басейни.

Редица анализатори прогнозират, че новият курорт ще предизвика революция в туристическия бранш на Източна Африка, тъй като големи възможности се предлагат не само на туристите, но и на инвеститорите. Курортът ще разполага с 3440 луксозни ваканционни апартамента и мезонети, които за пръв път ще могат да бъдат купени от хора, които не притежават танзанийско гражданство.

Zanzibar Amber Resort ще разкрие хиляди постоянни работни места и в същото време ще облагороди околната среда. Що се отнася до обекта, то първата жилищна сграда трябва да бъде открита през текущата година, а целият комплекс се предвижда да е готов през 2020 г.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ivan S
  Отговор
  1 15:37  10.07.17
  Сланчака 2 и Ню Сайнт Влас до него.
 • Корковата тапа
  Отговор
  2 15:51  10.07.17
  Ако не може в рамките на комплекса да се ходи чисто гол, не ми го хвалете!
 • гост
  Отговор
  3 10:12  11.07.17
  Облагородяване не е точната дума. Един хотел не нещо благо за природата, а означава ерозия, замърсяване и тежест за природата в този регион. Вижда се от клипа какво се прави.

Напиши коментар:


Публикувай