26 Юли, 2017 13:50 5 039 5

Стефан Шарлопов: Не разрушавам фиорди, защитавам имота си

  • созополис-
  • стефан шарлопов-
  • скали-
  • имот

Бизнесменът обаче не протестира срещу глобите, които му наложи държавата

Стефан Шарлопов: Не разрушавам фиорди, защитавам имота си - 1
Снимки: бТВ

Не разрушавам фиорди, а защитавам имота си от разрушение. Това обяви пред bTV бизнесменът Стефан Шарлопов.

Той има вече две глоби за разрушаване на защитени фиорди в Созопол в местността Колокита една от 10 хил. лв. и една от 20 хил. лв. в Местността е изградено курортно селище „Созополис”, собственост на Шарлопов.

Той не е обжалвал санкциите. Разбирам, че държавата е в правото си да ме глоби, каза бизнесменът.

На обвинението, че разрушава фиордите, за да направи плаж той отговори: „ако е плаж, да ми го дадат на концесия. Чадъри съм сложил, за да е по-красиво”.

Стефан Шарлопов: Не разрушавам фиорди, защитавам имота си

„Скалите не са хомогенни – те са с примеси, когато дойде силна вълна, ги руши и ще влезе в имота ми. Искам да ги укрепя”, обясни Стефан Шарлопов.

Сега той ще чака Подробен устройствен план на района, за да продължи да укрепва скалите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    12 2 Отговор
    На Шарлопов да му забранят и да плува...че като го удря някоя вълна в главата да не му я разруши случайно....поредния ПРОСТ и нагъл български бизнесмен...а някак си преди да почне по-често да се изявява публично изглеждаше нормален..
  • 2 БОКО

    3 1 Отговор
    Kratuna!
  • 3 1234

    5 1 Отговор
    Тоя какво се прави на интересен,къде е имота му,той къде е ровил?!Общината да направи на това място плаж за хората,а тоя да духа супата.Някои хора като имат малко пари и се чувстват недосегаеми.ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ САМО ГЛУПАВИЯ ЧОВЕК. това е българска поговорка.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 komentator

    1 0 Отговор
    Тази девствена поляна с единствените фиорди, които бях виждал, каквито и в Финландия не се виждат, местност в която се правеха сафарита с джипове и туристи достъпна за всички - сега е застроена и непръстъпна, ограничена за няколко баровци-собственици, фиордите както се вижда от снимките се зазиждат /за да не се срутят - те от векове не се срутваха/, не можеш дори да си представиш как е било, губиш ориентация, спомените ти са невъзстановими - това ако не е унищожаване на природата....?!?! - но Бог вижда! Той пак има късмета да умре в леглото си, защото такива умират по улиците. Следващият трябва да бъде Банев исие.