3 Август, 2017 23:28 1 839 0

Акция срещу незаконни гаражи в Пловдив

  • пловдив-
  • гаражи-
  • северен-
  • ральо ралев

Общината и в частност районът търпи загуби всеки ден от недобросъвестни платци и срещу тях трябва да се предприемат действия

Акция срещу незаконни гаражи в Пловдив - 1
Снимки: район Северен/община Пловдив

Акция по вдигане на незаконни гаражи и такива на неизрядни платци предприе районният кмет Ралев.

Акция срещу незаконни гаражи в Пловдив

След извършени проверки от страна на служители от администрацията, се оказа, че 4 броя гаражни клетки са поставени без необходимите разрешения или техните собственици не заплащат таксата за ползването на общински терен.

Акция срещу незаконни гаражи в Пловдив

"Общината и в частност районът търпи загуби всеки ден от недобросъвестни платци и срещу тях трябва да се предприемат действия", аргументира се кметът.

Изготвени са заповеди за принудителното премахване на гаражните клетки, които се намират на бул. ”Васил Априлов” срещу № 101 (2 бр.), ул. “Победа” № 61 и бул. “Марица” № 51. Преместваемите съоръжения са вече отстранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА