5 Август, 2017 21:11 1 605 0

Къде ще прекара първата си отпуска Тръмп

  • тръмп-
  • голф-
  • отпуск

Първата 17-дневна отпуска като президент на САЩ Доналд Тръмп ще прекара в собствените си шикозни имоти в САЩ. Първото място, където ще отседне е голф клуб в Ню Джърси.

Тръмп е известен с това, че е върл противник на отпуските. „Не си вземайте отпуск! Какъв е смисълът? Ако работата ви не ви харесва, значи сте направили погрешен избор” пише той в своята книга „Мисли като милиардер”. В интервю пред Лари Кинг Тръмп казва, че всички негови познати, които са успели никога не са си вземали отпуск. „Те си почиват, когато работят”, обяснява той.

Все пак президентът на САЩ си почива събота и неделя. Половината от своите 23 уикенда досега на този пост, той е прекарал в именията си в Ню Джърси и Флорида.

Една от причините, които вероятно е накарала Доналд Тръмп да излезе в отпуск е, че по време на неговото отсъствие от Белия дом, е предвиден ремонт на отоплителната и климатична системи, които не са подменяни 27 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА