Last news in Fakti

22 Август, 2017 10:56 3 911 2

Най-скъпият мезонет в Москва

  • москва-
  • мезонет-
  • лукс
Най-скъпият мезонет в Москва - 1
Снимка: Shutterstock

Москва на длан! Не всеки би могъл да си позволи подобна гледка. Причината не е само високата цена на луксозните мезонети в руската столица, но и липсата на предлагане. Едва около 4000 е броят на подобни имоти, които се намират над 30-тия етаж. Един от тях е и най-скъпият жилищен имот в Москва. Той заема три етажа (от 51 до 53 ет.) и се намира в сграда част от комплекс разположен на ул. „Мостфилм” в западната част на града. Цената му е 3 млрд. руски рубли, което прави 43 млн. EUR.

Делът на мезонетите, които се предлагат в нови сгради с над 30 етажа, е 56.2%. Около 44% от оферираните имоти от този тип са от вторичния пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вярващ Путинист

    9 8 Отговор
    ура другари
    Слава на Путин
    Слава на КПСС
    Слава на Урал
    Да смажем прогнилия империалистически запад със мезонет на последния етаж в Москва над техните западни колиби с по 2 квадрата в Лондон
    Ура ура

    Коментиран от #2

  • 2 Чебурашка

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "Вярващ Путинист":

    Пийрас...