Last news in Fakti

23 Август, 2017 20:56 2 560 1

Променят визията на емблематични сгради

  • председателство-
  • софия-
  • визия-
  • промяна
Променят визията на емблематични сгради - 1

НДК, резиденция „Бояна“, Народният театър, летище София и основните булеварди, които водят към тях, ще бъдат „облечени“ със символите на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Всяка държава, която е ротационен председател на Съвета на ЕС, брандира „града“ и местата, където се провеждат заседанията, както и знакови сгради и локации от външната градска среда. Сградата, в която се провежда Холандското председателство, е изградена специално за него и също носи символите му. По време на своето председателство Малта осезателно заложи на логото си, което още може да се види навсякъде - дори на табелите пред залите в двореца, в който се провеждаха заседанията на високо равнище.

Променят визията на емблематични сгради

Променят визията на емблематични сгради


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Средства и пак средства, които са излишни разходи.