24 Август, 2017 17:01 1 935 3

Нова порция съборени незаконни къщи (СНИМКИ)

  • незаконни къщи-
  • събаряне-
  • бургас
Нова порция съборени незаконни къщи (СНИМКИ) - 1
Снимки: Burgasinfo.com

Нови 20 незаконни къщи бяха съборени днес в бургаския квартал „Победа”. Част от имотите са били премахнати доброволно, а други съборени с тежка техника. На мястото е имало полиция и жандармерия и до сблъсъци не се е стигнало.

Причината за събарянето е, че къщите са били построени върху съществуващи улици – „Владислав”, „Индже войвода”, „Тамара” и „Крайна”. Описването на незаконни постройки е постоянен процес, коментира териториалният директор Магдалена Манолова, цитирана от Burgasinfo.com. През юли са били съборени други 10 къщи, а служители на Община Бургас продължават да констатират и предават в РДНСК други постройки. Част от обитателите на въпросните къщи не са от Бургас. Други са били местни и са отдавали под наем имотите на приходящи роми.

Нова порция съборени незаконни къщи (СНИМКИ)

Нова порция съборени незаконни къщи (СНИМКИ)

Нова порция съборени незаконни къщи (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургас

    3 1 Отговор
    Каква добра новина, ама още трябва.
  • 2 незнайко

    3 1 Отговор
    Само така ще се справим с тази напаст. Не трябва да им се оставя време даже да дишат ! Много важно е да се спрат малолетните раждания и спиране помощите на такива майки ! Решение на проблема има, само трябва воля.
  • 3 Чистене

    3 1 Отговор
    Това не трябва да е новина, а ежедневна рутина