1 815 0

Уникален офис „кацна” под мост (СНИМКИ+ВИДЕО)

Милена Богданова

Дизайнер, който живее и работи във Валенсия, реши да си направи офис на необичайно място – под мост. Оказва се, че за него шумът от преминаващите по съоръжението коли е далеч по-приемлив, отколкото хорската глъчка. Държи в тайна точното местоположение на необичайното си работно място и се надява скоро то да не бъде разкрито.

Офисът на Фернандо Абеланс е направен от дървена плоскост, която играе ролята на бюро, стол и няколко етажерки. Малкото на брой мебели са прикрепени към бетонната основа на моста, поради което създават впечатление, че офисът виси във въздуха. Той се намира на около 5 метра над земята, което е принудило дизайнера да изработи съоръжение, за да може да достигне до работното си място. То представлява специална платформа, която се движи по метални релси. В статично положение платформата играе роля на под и дори на легло.

Фернандо признава, че това тайно място му напомня за детството му, когато се е крил под масата или в шкафа. Ето как дизайнерът успява да се добере до необичайното си работно място:Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай