3 Септември, 2017 21:11 10 724 6

Джони Деп се разделя с пореден имот (ВИДЕО)

  • деп-
  • продажба-
  • имоти

Актьорът Джони Деп разпродава значителна част от недвижимите си имоти, заради развода си с Амбър Хърд. През 2016 г. той обяви за продажба къщата си във Венеция, а няколко месеца по-късно и комплекс от пет мезонета в Лос Анжелис. Именно един от последните имоти холивудската звезда е успяла да продаде, макар и на не много изгодна цена.
Първоначално мезонетът е бил обявен за продажба срещу 2.75 млн. USD, но до сделка се е стигнало на цена от 1.8 млн. USD. Интериорът на имота е решен в съвременен стил. Благодарение на големите прозорци в по-голямата част от денонощието помещенията са изпълнени с естествена светлина.
Деп продаваше и имение в южна Франция. Цената, която му искаше, беше 55 млн. USD. След това я редуцира до 39 млн. USD. Към момента имотът не се предлага на пазара, макар и да няма информация за реализирана сделка. Известният „пират” е собственик на остров на Бахамите, който е придобил през 2004 г. срещу 2.2 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братя Даскалови

    27 1 Отговор
    Да му имаме на Джони Деп проблемите...
  • 2 bbb

    23 0 Отговор
    и после що не се женят вече младите, ами щото си е.ало м...та става някой път положението
  • 3 гост

    27 0 Отговор
    Ами той и Мъск я заряза тази Амбър. С Деп се разведоха, защото й се развикал. Лигли. Ама вече милионерки. Елате в Перник.

    Коментиран от #4

  • 4 Данчо

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Или ялате у Враца :)

    Коментиран от #5

  • 5 Мичо

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Данчо":

    Пратете ми я снаа у Монтана да я пищим у редовен на кукорузо.
  • 6 джак спарол

    5 0 Отговор
    ква е разликата между жената и торнадото
    и двете идват с духане и си тръгват с къщата