16 Септември, 2017 09:23 10 084 11

Продадоха най-скъпия апартамент в Дубай (СНИМКИ)

  • дубай-
  • цена-
  • мезонет-
  • жилище

Апартаментът е на стойност 32.7 млн. USD и се намира в комплекса One Palm. За сравнение, предишният рекорд на пазара на жилищни имоти в Дубай регистриран през месец май тази година. Цената на мезонетът с разгъната застроена площ от 1300 кв.м. беше 16.3 млн. EUR. Той е разположен в известния комплекс Jumeirah Bay.

Тризонетът в One Palm е с почти 2800 кв.м разгъната застроена площ, като половината са балкони, тераси и обзаведен покрив. Името на новия собственик не се споменава, но се знае, че той ще постави на покрива басейн с дължина 20 метра. Това ще е един от малкото разположени най-високи басейни в емирството.

Проектът One Palm включва 90 луксозни апартаменти. На купувачите се предлагат 3-, 4- и 5-стайни имоти, както и три тризонета. Цените започват от 3.4 млн. USD. Комплексът ще включва ресторанти с гурме кухня, три басейна, кинозала, зона за барбекю, детски кът и луксозна SPA зона. Собствениците на имоти ще могат да паркират яхтите си на специална марина. Строителството на One Palm ще бъде завършено през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Илия

    36 7 Отговор
    Ей, за съвсем малко го изпуснах.Сега къде да живея?

    Коментиран от #2

  • 2 Сссс

    46 2 Отговор

    До коментар #1 от "Илия":

    ами както до сега на село...
  • 3 PST

    20 0 Отговор
    През деня в пристроиката т.н. лятна кухня....през нощта в обора !
  • 4 ае луди ли сте

    11 1 Отговор
    Това живот ли е да живееш на климатик цял живот и целогодишни външни температури от 40 до 60 градуса на сянка ! Тея са си направо за съжаление ! За белодробни заболявания от климатиците пък да не споменавам ..

    Коментиран от #7

  • 5 Къртев

    4 2 Отговор
    Утре вечер ще правя купон. Всеки да си носи, кой к'вото пие. Ще заколя едно агне. Има и домашна ракия.

    Коментиран от #6

  • 6 Къртев

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Къртев":

    Щях да забравя: Носете си и бански! До утре вечер!
  • 7 ГОСТ

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "ае луди ли сте":

    Явно не си ходил в Дубай. Цели три месеца темпвратурите са под 30 градуса целодневно

    Коментиран от #8

  • 8 китайче

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "ГОСТ":

    Цели 3 вика от 12 хахахаха
  • 9 SubaruVarna

    3 1 Отговор
    Много - много по красив и голям от мезонетите в Манхатън е е три пъти по-евтин....за сравнение такъв мезонет - пентхаус в Манхатън и то с доста по-малко кв.м на последния етаж струва 65 000 000 щ.долара!

    В Дубай и Катар януари - ако щете вярвайте след 23 ч. до 05.00ч. е кучи студ 10 градуса....този януари в Доха дори падняаха до 5 градуса нощните януарски темп.....после обаче навакса и февруари беше прекрасните 33 градуса докато във Варна минус 7..... януари и февруари Дубай е вълшебно място за почивка докато на балканите бушуват люти ветрове и снегове по минус 15 в Дубай е + 24 градуса през светлата част януари.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Селянина с колелото

    5 2 Отговор
    OOOOo yeaaaa честито на купувача, пълен тъпанар, ще се забива в пясъка на 50 градуса, може да си купи малко зеленчуци 1-2 камиона да ги изсипе в басейна и да скочи в него и ще е хит на кулинарията, "СВИНСКИ СЪС ЗЕЛЕ" Дубай, пясъци, първобитнообщинен строй, егати якотоооооо Дубай....мрем си да съм там буквално. Пффффф чалми, там са милионите измет на света. Шейх Е.алсъмсевпясъка и баламата 3-ти.