Last news in Fakti

21 Септември, 2017 14:21 1 613 0

300 професионалисти от сектора на индустриални имоти на Конференцията БГСКЛАД 2017 г.

  • конференция-
  • индустриални площи-
  • бгсклад-
  • митев
300 професионалисти от сектора на индустриални имоти на Конференцията БГСКЛАД 2017 г. - 1

За трета поредна година гр. Пловдив ще е домакин на най-значимото по рода си събитие в сферата на индустриалните имоти, а именно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с национален характер. Фирми, бизнесмени, държавни институции, банки, застрахователни дружества, консултанти, брокери и много други значими фигури в сферата на индустриалните имоти ще се срещнат на едно място.

Събитието ще бъде официално открито от изпълнителния директор на Българска агенция за инвестиции - г-н Стамен Янев, а стратегически партньори са Национално сдружение за недвижими имоти, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции, Национална компания за индустриални зони и Адвъртайз БГ ЕООД.

Специално участие в първи панел на конференцията ще вземат Стамен Янев от Българска агенция за инвестиции и г-жа Антоанета Барес – изпълнителен директор на Национална компания за индустриални зони.

Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас, като imot.bg, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1 kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo., а входа за всички гости ще е безплатен.

Ето, какво собственика на платформата и организатор на събитието, Симеон Митев сподели:

Какво ви подтикна за трета поредна година да се заемете с организацията на едно такова голямо събитие?

Като бизнесмен с над двайсет годишен опит в сферата на недвижимите имоти и човек, който се вълнува и интересува от развитието на пазара в България, реших, че подобни съб300 професионалисти от сектора на индустриални имоти на Конференцията БГСКЛАД 2017 г.

ития са от изключителна важност за развитието на пазара, както и са в помощ на всеки един български, чуждестранен бизнесмен или краен потребител, който е решил да инвестира парите си в индустриални имоти. Още повече, че за мен и платформата, на която съм собственик това стана традиция и до известна степен се чувствам и длъжен към фирмите и хората, които очакват това събитие и са ми се доверили.

Защо решихте този път конференцията да е Национална и то в гр. Пловдив?

След като две поредни години организирах регионални конференции в гр. Пловдив и в гр. Стара Загора и виждайки ефекта, който постигнах, прецених, че е дошло времето в което трябва да събера всички бизнесмени, фирми и клиенти от цяла България на едно място. Събитието, което сега организираме ще е изключително интересно, защото ще обхване всички наболели въпроси, които вълнуват и интересуват хората от бранша.

Кои фирми до момента са потвърдили участие?

Списъкът е вече доста голям, за което съм изключително благодарен на доверилите ми се фирми. БГСКЛАД и Индустриални имоти ще са организатори.

Ще участват Тракия Икономическа зона, Проджест Груп Холдинг, Индустриален парк Марково, Логистичен парк Ийст Ринг, Стам ЛТД ООД, SGI, Евромаркет, Търговски Център Европа, ПаладинПропърти и много други фирми с доказана репутация в бранша.

Събитието ще бъде открито със специалното участие на изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции – г-н Стамен Янев.

В първия панел на конференцията ще имаме и възможността да чуем самия ЕвгенийНумеров – управляващ директор и партньор на Skladman USG мениджмънт - водеща фирма за индустриални имоти в Русия.

Пълния списък на фирмите, които ще участват всеки може да види на страницата на БГСКЛАД –www.bgsklad.bg . Ще имаме лектори от АутомотивКлъстерБългария, Асоциациянаиндустриалниякапитал в България, НСНИ и още много интересни личности, които засега ще запазим в тайна до самото събитие.

Стратегически партньори на събитието ще бъде НСНИ – Национално сдружение на недвижими имоти, БГФМА - Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска агенция за инвестиции и Адвъртайз БГ. От директора на Адвъртайз БГ , г-н Александър Георгиев с който работим изключително ефективно очакваме интересна информация за онлайн маркетинг услугите и тяхната ефективност върху пазара на индустриални имоти.

Медийни партньори на събитието ще бъдат: Софийски имоти, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo.

Колко хора очаквате да се включат в събитието?

Очакваме посещаемост над 300 видни бизнесмени и професионалисти от сферата на индустриалните имоти.

Кои са основните акценти и теми, които ще бъдат разгледани?

Основния акцент разбира се, ще бъде развитието на пазара на индустриални имоти през 2017 г. Ще имаме специален панел за банките, инвеститорите, оценителите, проджектмениджърите, застрахователите и това как те виждат развитието на индустриалните имоти у нас, а в последствие регионалните ни представители ще представят новостите и акцентите за града, който представляват.

Очакваме и ексклузивна информация от Агенция за чуждестранни инвестиции с последни новини за чуждите инвестиции в България, както и проучване за авто и мото индустрията от Аутомотив Клъстер България. Последния панел ще бъде свързан с водещите ни градове София и Пловдив, защото смятаме, че именно тези два града движат пазара към момента.

С какво бихте искали хората да запомнят това събитие?

Както казах и в началото, БГСКЛАД е първата по рода си платформа за индустриални имоти в България, която прави такива събития. В заключение искам да кажа, че независимо от малкия пазар и мащаби на страната ни, подобни конференции са изключително важни за страната ни. Брокерските фирми не трябва просто да продават, а да анализират, съветват, консултират и дават точна и ясна информация на клиентите си. Засега такива са много малко и се радвам, че аз съм един от хората, които се вълнуват, мислят и организират такива прояви. Подобни събития помагат на всеки бизнесмен да „свери“ часовника си, да е наясно, къде, как и за какво е подходящо да инвестира парите си, а не просто да бъдем търговци.

Благодаря на всички, които ще посетят събитието. Искам да напомня, че то ще е безплатно за всички, които искат да присъстват. За всички участници и гости ще има автър парти след последния панел. Така, че очакваме ви на 18 октомври 2017г. в гр. Пловдив, зала България, конгресен център, палата 8 на Международен панаир от 14 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА