2 Октомври, 2017 11:47 3 201 0

Иванка Тръмп пак смъкна наема

  • тръмп-
  • манхатън-
  • наем-
  • цена

Апартаментът на Иванка Тръмп, който се намира на Пето Авеню в Манхатън, трудно успява да си намери наемател. През октомври 2016 г. дъщерята на 45-тия президент на САЩ Доналд Тръмп го обяви за отдаване под наем срещу месечната сума от 15 000 USD. Липсата на интерес я накара да смъкне наема до 13 000 USD през февруари тази година. Сега офертата вече е 10 450 USD на месец.

Луксозният имот е с разгъната застроена площ от 144 кв.м. Разполага с две спални и две бани, добре оборудвана кухня, а от прозорците се разкрива красива гледка към града.

34-годишната Иванка Тръмп е купила апартамента през 2004 г. срещу сумата от 1.5 млн. USD. До края на септември имотът се е оферирал не само за отдаване под наем, но и за продажба на цена от 4.1 млн. USD.

Тръмп и съпругът й към момента са съветници на Белия дом и живеят под наем в апартамент във Вашингтон като плащат наем от 15 000 USD на месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА