Last news in Fakti

7 Октомври, 2017 21:14 2 712 0

Китаристът на Rolling Stones продава мезонета си

  • манхатън-
  • rolling stones-
  • ричардс-
  • китарист

Срещу сумата от 12 млн. USD китаристът на легендарната рокгрупа Rolling Stones продава мезонета си в Манхатън. Кийт Ричардс, който е на четвърто място в класацията на най-добрите китаристи за всички време на планетата, е купил въпросния имот през 2014 г. за 10.5 млн. USD. 73-годишният Ричардс и 61-годишната му съпруга – Пати Хансън, за пръв път са обявили имота за продажба през 2016 г. като са искали за него 12.23 млн. USD. Днес двойката е понижила цената с близо 200 000 USD – до 11.99 млн. USD.

За последно тристайният апартамент е бил ремонтиран през 2011 г. Разполага с голяма дневна, 14-метрова трапезария, зала за забавления, огромно стълбище с бронзови парапети и родителска спалня с две гардеробни помещения, както и три големи тераси с гледка към града.

Сградата, в която се намира луксозният мезонет, е построена през далечната 1929 г. и е на 5-то Авеню и 8-ма Улица. Първоначално в нея се е помещавал луксозен хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА