10 Октомври, 2017 13:11 2 297 1

Община разпродава имоти

  • пловдив-
  • община-
  • имоти-
  • разпродажба
Община разпродава имоти - 1
Снимка: М. Богданова ©

Недвижими имоти на стойност над 1 млн. лв. разпродава община Пловдив, за да може да попълни бюджета си. Очаква се разпродажбата да започне след като общинските съветници гласуват решението на Общинския съвет на 11 октомври.

Двуетажна къща в идеалния център на Пловдив е сред най-скъпите предлагани имоти. Тя има възможност да бъде настроен с още два етажа. Търгът започна с начална цена от 242 00 лв.

Друг имот, който се намира на ул. „Ген. Данаил Николаев” 102, се оферира срещу 168 400 лв. Разгъната му застроена площ е 203 кв.м.

Част от имотите ще бъдат продадени директно на техните наематели.

Сред недвижимостите, обект на продажба, са и три терена. Те се намират на Пещерско шосе и са отредени за жилищно и обществено застрояване. Големината им е между 658 кв.м. и 751 кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 купувач

    8 0 Отговор
    Ма те и купувачите са ясни