15 Октомври, 2017 18:56 2 274 9

Чужденци искат да строят 5-звeздни хотели на българското Черноморие

  • черноморие-
  • хотел-
  • инвестиции-
  • чужденци

Почти няма свободни места в българските 5-звездни хотели по Черноморието за сезон 2018 г. „От една страна това е много добре, но от друга провокира инвестиционния интерес”, каза министърът на туризма Николина Ангелкова. Туроператорите, които притежават собствени авиолинии и хотели, също имат интерес от строителството на луксозни комплекси.

Темата за туризма ще бъде сред ключовите по време на българското председателство на Съвета на ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    20 1 Отговор
    От 2 седмици насам хората от бранша искат оставката на министърката заради даването на неверни данни за туризма и некомпетентност...
    Това имсля е достатъчно основание същото да не бъде приемана на сериозно
  • 2 Eee

    24 1 Отговор
    Неможеш да се разминеш от хотели по Черноморието те искат да строят още ,къде?
  • 3 Гост

    8 0 Отговор
    Елементарна проверка в Booking опровергава това твърдение. Свободи места от 1 до 5 юли има и на Златни и на Слънчев бряг. Не съм проверявал останалите курорти. А на снимката е звезден "жилищен блок" "Порт палас" в Слънчев ден около Варна, а не 5 звезден хотел. Ясно- Фишек Нюз.
  • 4 Vasik Atanasova

    3 9 Отговор
    ние притежаваме най хубавото море
    но като хора сме лоши

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лимонад

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

    Доста бъркаш за морето ни. И е мръсно и е дълбоко и не е спокойно... не на последно място - презастроено.
  • 7 СЪСЕД НА КИРКОРОВ

    3 1 Отговор
    На снимката: "Порт Палас" - перлата на ТИМаджийското отроче Св. Константин и Елена Холдинг! Сградата е на 30 метра от пътя за Златни пясъци - Постоянен тормоз от шосето, което е пълно с комплексирани чалгаро-комплексаро-тъпаци, желаещи да си избият генетичното недоразумение с пробити гърнета от колите! Градски транспорт - маршрут 409/109/9 който обслужва курорта Златни пясъци, а автобусите са набори на покойният ми баща(Мир на праха му)! Не збаравяйте, че ЛИЧНО ПРЕЗИДЕНТА НА РБЪЛГАРИЯ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ се ангажира да ходатайства за казуса с Филип Киркоров, който го бяха ИЗМАМИЛИ нашите брокери и му бяха продали апартамента без той да знае!!! Всичко го има в нета и настоявам да го проверите! - Пак заповядайте в ТИМаджийските ХОЛДИНГИ! Купете си имот в БЪЛГАРИЯ - ЧЕСТИТО!!!!!!!
  • 8 незнайко

    3 0 Отговор
    Нека строят на 500 метра от морето и да пускат електрически влакчета до него. Въпроса е решен, чиста ивица плаж и кабинки за съблекални и подвижни тоалетни!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.