2 658 3

Мним брокер ограбвал лукс имоти във Великобритания

Милена Богданова

Бен Папантониу е бил водещ на телевизионно шоу за недвижими имоти през 2010 г. 34-годишния мъж се е представял под името Макс Клифърд, който си търси къща под наем. Той е знаел кога собствениците ще отсъстват от домовете им и искал от агенциите, които предлагат имота, ключовете от него под претекст, че трябва да огледа обекта, където ще се снима шоуто.

По тази схема младият мъж е откраднал 1300 USD, златни монети, скъпи обувки и други ценни предмети. Кражбите са извършени в престижни райони като Найтсбридж и Кенсингтън. Папантониу е осъден на 30 месеца затвор.Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • MasterBoy
  Отговор
  1 15:08  16.10.17
  Брутална статия и снимки
 • Брокер
  Отговор
  2 15:37  16.10.17
  Ми то тука 90% от брокерите мними! То всеки брокер- като няма регулация- баничери, детски учителки, домакини, търгаши от пазара, лелки от панелки, дето не ги взимат на работа се титуловат брокер на имоти. Регулация трябвя- изпити, лицензи, но това носи и отговорности след себе си и би разчистило 50% от цялата сган, която "работи" на този пазар.
 • Фалшиви новини
  Отговор
  3 08:24  17.10.17
  Никой не ви натиска да ходите при брокери,врачки и др. всеки има избор. Мразите всички и обвинявате всеки за вашите провали.

Напиши коментар:


Публикувай