Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 16:27 4 616 3

Да не си спираш водата в продължение на 1 година

  • вода-
  • сметка-
  • германия
Да не си спираш водата в продължение на 1 година - 1
Снимка: Shutterstock

Рекордните 7 милиона литра вода успя да изхарчи германец. 31-годишният мъж от Залцбург е оставил всички кранове в жилището да текат в продължение на една година. Хазяинът на имота е разбрал за това едва, когато е получил сметката за вода. Към него е предявен иск да заплати още 11 000 EUR.

Собственикът е помислил, че е станало грешка. Извикал полиция, защото предположил, че може да има теч във водопровода. След като наемателят не отворил вратата на полицията, представителите на реда я разбили. Квартирантът ги нападнал и леко ранил тримата представители на реда. За усмиряване на наемателя е използван сълзотворен газ. След това той е бил прегледан и настанен в психиатрична клиника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 B52

    14 0 Отговор
    Залцбург е в Австрия, а не в Германия, което наистина не пречи квартирантът да е германец, а не австриец.
  • 3 Zicky

    1 0 Отговор
    Излиза, че цената на водата е почти същата като тук ~3лв на кубик.