2 Ноември, 2017 10:21 5 572 0

Осъдиха собственик на хотел, ограбил британци

  • ваканционни имоти-
  • пампорово-
  • форест нук

Имоти на управителя на апарт-хотел в Пампорово Недялко Кацаров да бъдат конфискувани постанови Окръжният съд в Смолян. Тук влизат мезонет и два гаража в София и по една втора идеални части от две жилища в Смолян. Причината е, че Кацаров е откраднал обзавеждане от 20 ваканционни апартамента в комплекса „Форест Нук-3” в Пампорово, които са собственост на британци и ирландци. Последният е осъден и на 3 години затвор при 5 години изпитателен срок. Също така обвиняемият няма право да упражнява професия или дейност, свързана с управление на чуждо имущество и с управление на етажна собственост за срок от 5 години.

Съдът призна Кацаров за виновен по обвинение за незаконно присвояване на чужди движими вещи, които пазел като управител на дружеството, избрано за управление на етажната собственост във ваканционен комплекс в Пампорово, припомня Дарик радио. Липсващото имущество от апартаментите на чужденците представлява обзавеждане, посуда, мебели и други предмети от жилищата им на обща стойност над 82 000 лв.

Подсъдимият отрече пред съда да е разпореждал изнасянето на липсващото имущество от стаите на англичаните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА