20 Ноември, 2017 17:07 8 411 5

Премахнаха 50 магазина на „Слънчев бряг-север“

  • слънчев бряг-
  • магазини-
  • премахване
Премахнаха 50 магазина на „Слънчев бряг-север“ - 1

Доброволно са премахнати над 50 незаконни магазина на алеята на плаж „Слънчев бряг-север“ по силата на договор на Министерство на туризма с новия наемател на ивицата. Причината е, че площта на обектите надвишава с 8 000 кв. м. одобрената схема от министъра на туризма.

Премахването е започнало от началото на миналата седмица и продължи до 20 ноември. Общата площ на разрушените обекти е повече от 1200 кв. метра. Сред тях са група магазини от страната на плажа на алеята пред хотел „Глобус“ и съоръжение за бънджи, магазини за дрехи и обувки пред хотели „Гларус“ и „Чайка“. Премахнати са незаконни обекти и в района около хотел „Хевън“ и „Кариби бар“, както и пред хотел „Ларго“, „Астория“, хотел „Дюн“ и „Виктория палас“.

Те не бяха разрушени в началото на лятото заради започналия активен сезон.

Премахнаха 50 магазина на „Слънчев бряг-север“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПодкупаИграе

    44 3 Отговор
    "Те не бяха разрушени в началото на лятото заради започналия активен сезон" - e много ясно, като са платили където трябва. Изкараха сезона и сега вместо да плащат за фирма да ги събори и почисти, това ще платим ние, данъкоплатците..
  • 2 Майор Костов

    11 3 Отговор
    8000 - 1200= 6800м2
    Какво са премахнали?

    Коментиран от #4

  • 3 полковник Георгиев

    8 2 Отговор
    ха така,да видим кой кум, кой сват, кой на булката брат ?
  • 4 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Майор Костов":

    Правилно запитване, премахнали са приблизително една шеста от обектите. Да видим до май месец ще премахнат ли останалите !
  • 5 Кой

    2 0 Отговор
    А хотел Дюн като е незаконен защо не е премахнат