Last news in Fakti

13 Декември, 2017 06:21 5 379 5

Компактна къща за петима (СНИМКИ)

  • къща-
  • колела-
  • архитектура

Дом на колела – едва ли има по-практично място за живеене за онези, които искат да пътуват или не се задържат много на едно място. Именно за тях американската компания Alpine Tiny Homes пусна на пазара къщата La Ventana, която независимо от тривиалния си външен вид, предлага висока степен на комфорт на обитателите.

Първоначално проектът е замислен като семейна къща на колела. Именно и поради това дължината й е 9.7 метра. Конструкторите са успели да вместят в нея три спални. Подвижният имот е подходящ както за цялото семейство, така и за голяма компания.

Разгънатата застроена площ на къщата е 39.7 кв.м. Разполага с кухня и дневна, спално помещение, хладилник, склад, шкафове и разтегателна маса. Също така собственикът на къщата на колела има на разположение душ кабина, тоалетна и пералня със сушилня.

Друго предимство на имота е, че той е с висока степен на енергийна ефективност благодарение на слънчевите панели разположени на покрива. Разполага с няколко акумулатора и генератор, място за газова бутилка и резервоар за вода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диет са вика

    19 4 Отговор
    Перфектна за кандидат Софиянците. По всяко време у дома,както на село,така и в столицата БЯЛА.
  • 2 Бесен Язовец

    12 1 Отговор
    Луксозно Бунгало
  • 3 незнайко

    3 0 Отговор
    Голяма каравана, това се вижда от снимките.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Цачев

    4 1 Отговор
    Перфектно за Гърция.