1 873 0

Пазар, на който си струва да се купи имот

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Милена Богданова

Тук винаги е топло и слънчево. Ето защо Маями е не само популярна туристическа дестинация, но и отлично място за покупка на апартамент или къща. Много хора асоциират града с неспирния купон, но в действителност има редица кътчета изпълнени със спокойствие.

Много инвеститори избират Маями не само заради отличните климатични условия, но и поради факта, че там са си купили къщи редица холивудски звезди.

Разбира се, освен луксозните вили, на пазара се предлагат и редица жилища от средния ценови клас. За този тип инвеститори плюсът е, че могат определено време през годината да живеят в имота, а през останалата част лесно да го отдават под наем.

Друго предимство е, че този американски град разполага с отлична инфраструктура. Всеки, който си купи жилище в Маями, се обкръжава с всевъзможни удоволствия. Също така на една ръка разстояние са магазини на световноизвестни модни марки, известни вериги ресторанти и кафенета, клубове и барове.

Предимство за купувачите на къщи по крайбрежието е, че почти всяка от тях разполага с място за паркиране на яхта и от тази гл.т. собственикът не трябва да плаща за място на яхтено пристанище.Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай