6 360 5

Как се „вдъхва живот” на стара къща (СНИМКИ)

Милена Богданова

Думата „сарай” идва от персийската sarаi, sarа, което означава дворец. Несъмнено думата е вдъхновила семейство от американския щат Мисисипи, което си е купило къща в изключително лошо състояние. Вместо да я съборят и на нейно място да построят модерна вила, те решили да реновират стария имот. Разбира се, не е получил истински дворец, но са създали един уютен и приветлив дом.

Младите съпрузи винаги са мечтали да живеят в дървена къща и затова обновяването на съществуващия имот им се сторил отлична идея. Най-важното обаче е, че семейството е успяло да намери архитект, който да се заинтересува от реновирането на имота.

Външно къщата е запазила автентичния си, леко невзрачен вид. Впечатление прави вторият етаж, чийто помещения разполагат с панорамни прозорци. Добрата осветеност прави къщата още по-уютна. Там са разположени кухнята, фитнеса и спалните.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 09:04  18.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шаран БГ
  Отговор
  2 09:45  18.12.17
  Жителите на някой щати в САЩ трябва да са огромни некадърници при строежа на домовете си!?!? Тя е огромна държава и има разни традиции в строежа на домове, но там където ураганите връхлитат един подир друг, си строят / моля Ви се / дървени къщи от греди 10х10 до 15х15 см. . И всичко обшито с дъсчици, боядисани,лакирани и... чакат следващия ураган или торнадо, да отнесе къщата. Ако спя в тази къща, ще трябва да съм с " азбестова" негорима пижама и ваната в банята винаги да ми е пълна с вода до горе. Да де....ако съм сам в къщата.....
 • незнайко
  Отговор
  3 09:51  18.12.17
  Хамбара си е хамбар каквото и да го правиш. Представям си кола с интериор на Мерцедес а отвън сато каручка !!! Кого се мъчат да заблуждават ??? Не съм видял милионер в ХАМБАР !!!
 • 4 10:01  18.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • смок
  Отговор
  5 10:53  18.12.17
  Хамбара си го бива, а "реновирането" вероятно е глътнало поне половин милион в долАри.

Напиши коментар:


Публикувай