4 Януари, 2018 06:21 7 766 2

Да спечелиш от лотария имот за 4.1 млн. USD (СНИМКИ)

  • австралия-
  • лотария-
  • имот-
  • печалба

Ежегодно в Австралия се провежда томболата RSL Art Union. Особеното при нея е, че обект на печалба са скъпи луксозни апартаменти. Билетите могат да бъдат купени на цени между 5 и 75 USD. Лотарията има и благотворителен аспект, тъй като приходите от билетите отиват за подпомагане на семействата на бивши военни.

Тази година щастието се е усмихнало на възрастна двойка. Освен, че са спечелили къщата Palm Beach, която се намира на крайбрежието край Куинсланд, те получават и 80 млн. USD под формата на златни кюлчета. Имотът се състои от 5 отделни апартамента, като единият е 2-етажен пентхаус. На разположение на новите собственици е и басейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    6 0 Отговор
    Уникална къща! Браво, да си я ползват със здраве хората!
  • 2 smeh

    5 0 Отговор
    Е*аси ма*ата. Скоро не беше ме грабвала така къща...