8 787 6

Малка, но просторна къща (СНИМКИ)

Милена Богданова

Какво трябва да представлява къщата на колела? На първо място трябва да е компактна. А подобни имоти не могат да се похвалят с просторен интериор. Дизайнери, обаче успяха да създадат хем компактна, хем просторна къща на колела.

Още от 2017 г. компанията Handcrafted Movement предлага на любителите на мобилни къщи най-практичната досега съществуваща такава. Тя се казва Pacific Harmony. Влизайки в нея човек има усещането, че се намира в нормална къща с няколко жилищни помещения. В действителност стени има само банята, а останалата част от площта е обособена като кътове.

Мобилната къща напълно отговаря на съвременните тенденции в интериорния дизайн, което я прави още по-търсена от тези, които обичат дивите места, но в същото време не са склонни да се откажат от удобствата на цивилизацията. Вътре има диван, многофункционална кухня и телевизор с внушителни размери. Кухненският кът изглежда съвсем като този в обикновено жилище. Подобна е ситуацията и с банята.

Pacific Harmony е създаден да се използва от двама души, но в действителност спокойно може да задоволи нуждите на 3- или 4-членно семейство. Възможно е да бъдат обособени допълнителни спални места.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Скептик
  Отговор
  1 07:40  08.01.18
  Луксозен бачкаторски фургон.

  Коментиран от #2

 • ТАСС
  Отговор
  2 08:06  08.01.18

  До коментар #1 от "Скептик":

  Дай боже всекиму такъв бачкаторски фургон.
 • МАКО
  Отговор
  3 09:15  08.01.18
  Яко. Много ми харесва. Имам подобно нещо около Волос . Когато отида там ми е по добре отколкото в къщи... Прибирам се със нежелание в реалността.
 • Morgoth
  Отговор
  4 11:15  08.01.18
  Когато новите два члена на моето четиричленно семейство станаха реални членове много бързо се ориентирахме, че 70 квадрата са твърде малко и се наложи да сменим жилището. Това си е каравана - може да идеш на плаж за седмица-две, но за повече ти трябва истинско жилище, особено ако имаш деца и още повече ако са с различни полове.
 • НАТО ВЕЦ
  Отговор
  5 12:34  08.01.18
  Еее, най-накрая дойде и тази "мода" от Щатите.
 • Петко
  Отговор
  6 08:04  09.01.18
  Контейнер. Лятото горещо, зимата студено. На пода ти измръзват краката. Не, благодаря!

Напиши коментар:


Публикувай