17 Януари, 2018 15:37 3 961 0

Пазар, на който цените ще растат

  • юар-
  • жилища-
  • цени
Пазар, на който цените ще растат - 1
Снимка: Shutterstock

С 3.7% са поскъпнали имотите в ЮАР през 2017 г. Прогнозите за текущата година са още увеличение до 5%. Причината за оптимистичните прогноза е икономическата активност и очаквания ръст на БВП на ЮАР с 0.7% до 1.2% за 2018 г. Анализаторите също така очакват ръст на лихвените проценти към края на 2018-а, макар това да няма да се отрази на икономиката и на пазара на недвижими имоти като цяло.

Средно 90 000 USD е цената на жилище в ЮАР. През последните години търсенето отчита ръст. В региона, както и преди, съществуват редица икономически и социални проблеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА