Last news in Fakti

23 Януари, 2018 06:21 9 466 6

Най-нестандартното място за къща (СНИМКИ)

  • къща-
  • град-
  • местоположение-
  • покрив

Жителите на големите градове винаги мечтаят за една малка къщичка, където на спокойствие да си починат. Някои щастливци имат късмета да разполагат с такава и то буквално в центъра на най-големите градове в света. Ще ви представим няколко къщи, които са разположени на покрива на ... жилищни сгради.

Къща в Минск

Триетажната къща е с площ 253 кв.м. Първите два са част от сградата, а третото ниво е отделна къща на покрива.

Къща в Ню Йорк

Трудно е да се повярва, че тази живописна къща с градина е разположена на покрива на сграда

Дуплекс в Ню Йорк

Намира се на върха на пететажна сграда.

Къща в Чжучжоу

Къщата е разположена на покрива на търговски център. Отличен пример как да се намери повече жилищна площ в град със силен недостиг на парцели.

„Падаща звезда” в Сан Диего

Къщата „Падаща звезда” е истински архитектурен шедьовър. Намира се на покрива на училище. Оборудван е с всички удобства, зелена площ, насаждения и е напълно безопасен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атакама

    11 1 Отговор
    Бесният Язовец има къща в Драгалевци

    Коментиран от #2

  • 2 Комуниста

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "Атакама":

    И ти да беше от наще и ти щеше да имаш
  • 3 Morgoth

    5 0 Отговор
    Технически погледнато мога да направя нещо подобно у нас. Е, къщата ще е със скромната площ от 15 кв, по-скоро беседка. За съжаление покрива не е толкова гладък, че да си направя и градинка, а е и твърде достъпен - направо ще си поканя бадитите да ми дойдат на гости през него.
  • 4 Гост

    3 0 Отговор
    Живея вкъща на 22рият етаж... вдф, хващаш всички недостатъци - нямаш съседи да те топлят, шуми отдолу, първи те хваща теч отгоре, вятър като на покрива и тн. :)
  • 5 Анонимен

    0 1 Отговор
    И-и-и, то мно'о красиво, бе!!!
  • 6 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО