6 324 5

Продават частен остров

Милена Богданова

Остров Линга се намира в групата на Шетландски острови. Това са най-северните части на британските острови и са по-близо до Норвегия, отколкото до Шотландия. Цената на имота е само 440 000 USD.

Интересно е да се отбележи, че остров Линга е необитаем от 1934 г. и разположените на него две къщи не са в добро състояние. На Шетландските острови има много строги строителни правила, но бъдещият собственик вече разполага с разрешително за строеж на кей и складови помещения с нови селскостопански сгради. Също така новият собственик ще може да преустрой съществуващите къщи и да построи още една.

В плановете също така влиза и възможността за изграждане на вятърна мелница и монтирането на слънчеви батерии с цел осигуряването на електрическа енергия, както и хранилище за питейна вода.

До острова може да се стигне с лодка.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иван Геогиев
  Отговор
  1 21:48  02.02.18
  Искам да го купя .Къде да кандидатствам за покупката.

  Коментиран от #4

 • фет бойс
  Отговор
  2 22:34  02.02.18
  Шиши вече го купи за сватбен подарък на Боко
 • mediator37
  Отговор
  3 07:33  03.02.18
  Толкова благодатна природа, че едно дърво не виждам да се е хванало и израсло. От друга страна за какво ти е дърво, като там даже слънце не пече и сянка не ти трябва. Освен трева и да си гледаш десетина овчици и две козички за любовници, с дебела вълна да не настиват от ураганния вятър, друго не може да се случва на този остров. Е, при такъв вятър няма да имаш пърхот, като варненци- икономии от хед енд шолдърс.
 • pompev
  Отговор
  4 08:32  03.02.18

  До коментар #1 от "Иван Геогиев":

  За какво ти е?Те си продават боклуците.По добре си купи апартаменти в центъра на София,ако ги имаш излишни
 • onq s konq
  Отговор
  5 01:03  04.02.18
  Стигало се с лодка до острова но не пише ОТ КЪДЕ

Напиши коментар:


Публикувай